Brochure Request

Foto

Zeelander Collection inquiry

A sales representive will contact you shortly after filling in this form. To best help you, please indicate your model of interest.
Or call us: +31685185068.
 

Junior Marketing Coordinator, Full time.

Zeelander Yachts. Driven by Perfection.

Zeelander Yachts is een high-end luxe jachten merk dat one-of-a-kind boten maakt van verschillende afmetingen. Kwaliteit staat bij ons voorop en zijn dit jaar enorm aan het groeien. Om dit succes te vergroten zijn wij op zoek naar een fulltime marketing coördinator.

Heb jij evenveel stijl als onze jachten?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek iemand die ons wil helpen om Zeelander het nummer 1 merk in de jachtenwereld te maken. Heb jij het in je om met ons Zeelander team naar ‘the next level’ te helpen?

Wat verwachten we van je?

Als Marketing Coördinator ben je verantwoordelijk voor vrijwel alle marketing werkzaamheden binnen het bedrijf. In overleg met de Marketing manager en directeur voer je jouw missie uit om Zeelander wereldwijd een begrip te maken. Hiernaast is er veel ruimte voor ontwikkeling en uitvoering van je eigen ideeën om dit doel te bereiken. Je bent een creatieve duizendpoot die zelfstandig kan werken en leergierig is. Je bent verantwoordelijk voor de planning, management en uitvoering van verschillende projecten. Denk hierbij aan social media, nieuwsbrieven, press releases, boot shows & events. Maar ook werk je met Hubspot en werk je samen met andere merken zoals BMW & Gassan.

Vereisten

Wij geloven niet in papiertjes. Wij geloven in; kunnen, denken, je eigen plannen maken, ondernemen en scoren!

Als jij denkt dat je het in je hebt om deze missie aan te gaan ben je welkom voor een gesprek. Wel zijn er een aantal skills die de job makkelijker maken:

  • Je beheerst de Engelse taal uitstekend;
  • Je schrijft creatief en foutloos;
  • Je hebt sociale vaardigheden;
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
  • Je bent zelfstanding en kunt goed plannen en organiseren.

Plus punten:

  • Je hebt affiniteit met boten/watersport;
  • Je hebt een vaarbewijs;
  • Je hebt een goed grafisch oog;
  • Je kunt werken met de Adobe programma’s Photoshop, Indesign en Illustrator.

Inside Knowledge

De huidige Marketing Coördinator neemt afstand bij Zeelander en gaat werken aan een nieuw Jachten merk wat we dit jaar gaan lanceren.

Wat? Een nieuw jachten merk?

Ja, een nieuw jachtmerk.  Waar Zeelander een ‘Form over function’  boot is word dit merk ‘function over form’. Een super vet merk waar we veel content voor gaan creëren.

Echt?

Ja.

Ok.

Op afstand zal de huidige marketing coördinator nog steeds de werkzaamheden begeleiden en gedeeltelijk uitvoeren. Je zult nauw samenwerken om van Zeelander een nog groter succes te maken. Er is voor jou persoonlijk veel ruimte om te groeien en kunt eventueel ook meehelpen/ brainstormen om het nieuwe merk te ontwikkelen.

Locatie & General Info

Afhankelijk van je leeftijd en ervaring zal je salaris bepaald worden.

Je werkt 36-40 uur per week op locatie in Groot-Ammers en soms in buitenland voor events